Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- به صورت کلی حفظ سلامت و پاکیزگی محیط‌های صنعتی بسیار حائز اهمیت است، چرا که موجب می‌شود تا کارایی کارکنان، میزان سلامت عمومی، پاکیزگی محیط و به صورت کلی راندمان کاری افزایش قابل توجهی پیدا کند. برای این بتوان یک محیط صنعتی را در مدت زمان کوتاهی با هزینه پایینی پاکیزه کرد، استفاده از انواع تجهیزات نظافت صنعتی بهترین راهکار محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اصلا خود این تجهیزات چه مواردی را شامل می‌شوند؟ چرا باید از تجهیزات نظافت صنعتی استفاده کرد؟ تجهیزات نظافت صنعتی با تجهیزات معمول نظافت چه تفاوتی دارند؟ و بسیاری دیگر از این دست موارد که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت. تجهیزات نظافت صنعتی چیست؟

اگر برای شما نیز سوال شده است که نظافت صنعتی چیست؟ باید خدمتتان عرض نماییم که به پاکسازی محیط و اماکن صنعتی مثل انبارهای بزرگ و کوچک، بیمارستان‌ها، مراکز آموزشی و تفریحی، کارخانه‌های بزرگ و کوچک، اماکن اداری و به صورت کلی هر محلی که میزان کارکنان زیادی دارد و رفت و آمد بالایی انجام می‌گیرد، نظافت صنعتی گفته می‌شود.

برای انجام نظافت این گونه محل‌ها، استفاده از برخی دستگاه‌ها و تجهیزات صنعتی بسیار مهم و ضروری است. به مجموعه دستگاه‌هایی که در پاکسازی مراکز صنعتی استفاده به کار گرفته می‌شوند، تجهیزات نظافت صنعتی نام دارند.

از آنجایی که پاکسازی یک محیط صنعتی کار سختی است و نیروی انسانی زیادی به کار گرفته می‌شود، دستگاه‌هایی مختلفی طراحی و تولید می‌شوند تا سرعت و راندمان عمل تمیزکاری را بالا ببرند. از این رو تجهیزات نظافت صنعتی انواع بسیار گسترده‌ای را شامل می‌شوند که کاربرد، ویژگی‌ها، کارایی‌ها و همچنین خصوصیاتشان با هم تفاوت‌ها و شباهت‌هایی دارد.

چه دستگاه‌هایی در جمع تجهیزات نظافت صنعتی قرار می‌گیرند؟

انجام عملیات پاکسازی محیط‌های مختلف صنعتی پروسه طولانی دارد و اگر از نیروی انسانی در این امر استفاده شود:

هزینه‌های عملیات پاکسازی افزایش چشم گیری پیدا خواهد کردبه نیروی کار زیادی نیاز خواهد شدسرعت انجام عملیات پاکسازی کند خواهد بودکیفیت تمیزکاری همیشه در یک سطح ایده‌آل قرار نخواهد داشت

به همین جهت، استفاده از برخی دستگاه‌ها و تجهیزات، لازم و ضروری دیده می‌شود. دستگاه‌هایی مثل:

اسکرابر صنعتیواترجت صنعتیجاروبرقی صنعتیسوییپر صنعتیواکس زن کفشدستگاه پولیشر صنعتیتی شوی صنعتیدستگاه بخار شور صنعتی و کارواشیترالی نظافتی و حملو ... .

هر کدام از این دستگاه‌ها در بخشی به خصوصی مثل از بین بردن روغن، لکه‌ها، زنگ بری و سایر آلودگی‌های مضر از سطح قطعات، فلزات،‌ محصولات و سطوح کف کاربرد دارند.

نظافت صنعتی چه مزایایی دارد؟

همان طور که گفتیم، عملیات پاکسازی یک محیط صنعتی، کار سخت و زمان‌بری است؛ به همین جهت استفاده از تجهیزات نظافت صنعتی در این حوزه لازم و ضروری است. این تجهیزات مزایای زیادی نیز با خود به همراه دارند که برخی از آن‌ها عبارتند از:

1- افزایش سرعت نظافت و کوتاه شدن زمان شستشو و پاکسازی

2- کاهش هزینه‌ها به دلیل استفاده کمتر از مواد شوینده و نیروی کار

3- کمک به محیط زیست با کاهش مصرف مواد شوینده، آب و ...

4- کیفت بالای تمیزکاری و حفظ کیفیت در یک سطح استاندارد در طول زمان

با این که تجهیزات نظافت صنعتی چه هستند، انواع شان کدام است و چه مزایایی دارند، آشنا شدید. حال قصد داریم به معرفی یکی از این تجهیزات نظافت صنعتی به نام دستگاه واکس زن کفش بپردازیم.

دستگاه واکس زن چیست؟

همان طور که از نام این دستگاه می‌توانید حدس بزنید، دستگاهی است که به واکس زدن کفش می‌پردازد، بدون این که شما مدت زمان زیادی صرف واکس زدن کنید. این ماشین در اماکن اداری و رسمی (جایی که نظافت کفش اهمیت بسیار بالایی دارد) به کار گرفته می‌شود. مثل: مجتمع‌های مسکونی بزرگ، اداره‌جات دولتی و خصوصی، محیط‌های آموزشی و ... .

دستگاه واکس زن کفش انواع مختلفی دارد که عبارتند از:

دستگاه واکس کفش خانگی:

این نوع دستگاه واکس زن کفش در دو مدل برقی و شارژی تولید می‌شود و به دلیل این که ابعاد کوچک، قیمت پایین‌تر و همچنین کارایی متوسطی دارند، به عنوان دستگاه واکس زن خانگی محسوب می‌شوند.

دستگاه واکس زن خانگی از برق شهری یا همان خانگی تغذیه می‌کند. مدل خانگی دستگاه واکس زن، حاوی دو برس گردان است که اولی با گردگیری کفش گرد و غبار آن را پاک می‌کند. برس دوم برای پخش کردن واکس بر روی کفش کاربرد دارد.

دستگاه واکس زن کفش اداری:

این دستگاه‌ها هم دارای دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک هستند. دستگاه‌های واکس زن اداری حداقل 2 برس گردان و مخزنی برای نگهداری از پولیشرها و مایع واکس دارند. داشتن تایمر قابل تنظیم و سیستم کاهنده صدای موتور از مزیت‌های این نوع دستگاه واکس زن محسوب می‌شوند.

دستگاه واکس زن نیمه اتوماتیک:

این نوع از دستگاه‌های واکس زن به صورت پدالی یا فشاری عمل واکس زنی را انجام می‌دهند. طرز کار این دستگاه به گونه‌ای است که با فشار دادن پا روی قسمت پدال دستگاه عملیات واکس زنی شروع می‌شود.

دستگاه واکس زن اتوماتیک:

این نوع واکس زن برقی، دارای 4 برس برای عملیات گردگیری، واکس زنی و پرداخت نهایی هستند. دستگاه واکس زن اتوماتیک دو مخزن مجزا برای عمل واکس زنی دارد. دو مخزن دستگاه واکس زن را می‌توان با مایع واکس در رنگ‌های متفاوت پر کرد.

تجهیزات نظافت صنعتی با تجهیزات نظافت معمول چه تفاوتی دارند؟

پیچیدگی امور نظافتی و سطح بالای مهارت و پاکسازی محیط به عنوان 2 تفاوت اصلی این دستگاه‌ها با دستگاه‌های معمول به شمار می‌روند. خدمات نظافتی بطور ساده شامل تمیز کردن کف، جمع کردن زباله‌ها و تمیز کردن سطوح مختلف است. در بخش نظافت صنعتی، این امور به مراتب سنگین‌تر و بیشتر هستند، از این رو دستگاه‌های معمول برای انجام عملیات پاکسازی نباید مورد استفاده قرار بگیرند، چون هم موجب تلف شدن انرژی و هم سرمایه خواهند شد و رضایت شما را نیز جلب نخواهند کرد.

به انتهای مقاله «آشنایی با انواع تجهیزات نظافت صنعتی و مزایایی که دارند» رسیدیم. همان طور که ملاحظه کردید، برای انجام نظافت این گونه محل‌ها، استفاده از برخی دستگاه‌ها و تجهیزات صنعتی بسیار مهم و ضروری است. به مجموعه دستگاه‌هایی که در پاکسازی مراکز صنعتی استفاده به کار گرفته می‌شوند، تجهیزات نظافت صنعتی نامیده می‌شوند. این تجهیزات انواع مختلفی دارند که در بالا به صورت خلاصه تنها به کاربردها و انواع دستگاه واکس زن کفش پرداختیم.



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تجهیزات نظافت صنعتی تجهیزات نظافت صنعتی عملیات پاکسازی دستگاه هایی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۰۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با ویژگی‌های جت جنگنده نسل هفتم آشنا شوید

در حالی که اکثر مردم با جنگنده‌های نسل چهارم مانند اف-۱۶ فایتینگ فالکون ساخت جنرال داینامیکس و جنگنده‌های نسل پنجم مانند F-۳۵ لایتنینگ II ساخت لاکهید مارتین آشنا هستند، چندین کشور مشغول کار بر روی یک هواپیمای نسل ششم هستند. وقتی به توپ کریستالی نشان دهنده آینده نگاه می‌کنیم، می‌توان گفت که با توجه به پیشرفت‌های تکنولوژیکی، مفهوم جنگنده نسل هفتم چندان دور از ذهن نیست.

به گزارش روزیاتو، با این حال، قبل از اینکه یک جنگنده نسل هفتمی را تصور کنیم، اجازه دهید ابتدا مفهوم نسل در جت‌های جنگنده را بررسی کنیم و ببینیم که چه معنایی دارد و هواپیما‌های نظامی چگونه تکامل یافته اند.

نسل‌های جت جنگنده

در سال ۱۹۹۰، ریچارد پی. هالیون، مشاور ارشد مسائل هوا و فضا در پنتاگون، طبقه بندی جت‌های جنگنده را به شش نسل هواپیما بر اساس دسته‌های زیر پیشنهاد کرد:

مادون صوت

هماصوتی (سرعتی مساوی با سرعت صوت)

مافوق صوت

ماخ-۲

چند ماموریتی

قدرت مانور بالا

جت‌های جنگنده نسل اول

جت‌های جنگنده نسل اول در روز‌های پایانی جنگ جهانی دوم توسعه یافتند، و در حالی که شبیه به طرح‌های مورد استفاده برای هواپیما‌های پیستونی مانند سوپرمارین اسپیت فایر و مسرشمیت Bf ۱۰۹ بودند، بال‌هایی مایل و دارای شیب داشتند و از موتور‌های جت نیرو می‌گرفتند. نمونه‌هایی از جت‌های جنگنده نسل اول هواپیما‌های زیر هستند:

Messerschmitt Me ۲۶۲

Gloster Meteor

de Havilland Vampire

Lockheed F-۸۰

جت‌های جنگنده نسل دوم

جنگ کره (۱۹۵۳-۱۹۵۰) سازندگان هواپیما‌های نظامی را با چالش‌های جدیدی در طراحی هواپیما‌هایی که بتوانند به طور مؤثر در سرعت‌های بالا عمل کنند، مواجه کرد. پس از جنگ جهانی دوم، جت‌های جنگنده عمدتاً برای رهگیری سایر هواپیما‌ها استفاده می‌شدند. با این حال، طراحان به زودی نیاز به هواپیما‌های چند منظوره را درک کردند، هواپیما‌هایی که بتواند با هواپیما‌های دیگر مبارزه کند و مأموریت‌های پشتیبانی زمینی را انجام دهد. نمونه‌هایی از جنگنده‌های جت نسل دوم عبارتند از:

Lockheed F-۱۰۴ Starfighter

Mikoyan-Gurevich MiG-۲۱

English Electric Lightning

Dassault Mirage III

جت‌های جنگنده نسل سوم

جت‌های جنگنده نسل سوم که به گونه‌ای طراحی شده بودند که بتوانند نقش‌های زیادی را ایفا کنند و چندین نوع مهمات را حمل کنند. آن‌ها همچنین قادر بودند بمب‌های هدایت لیزری شلیک کنند و در عین حال قادر به انجام نبرد‌های هوا به هوا نیز بودند. نمونه‌هایی از جنگنده‌های نسل سوم جت عبارتند از:

McDonnell Douglas F-۴ Phantom

Mikoyan-Gurevich MiG-۲۳

Sukhoi Su-۱۷

Shenyang J-۸

Hawker Siddeley Harrier

نسل چهارم جنگنده‌های جت

در دهه ۱۹۷۰، طراحان هواپیما شروع به استفاده از مواد کامپوزیتی مانند فیبر کربن، فناوری پرواز با سیم و حسگر‌های پیشرفته‌تر کردند. جت‌های نسل سوم قبلی عمدتاً برای سرعت طراحی شده بودند و از موشک‌های هوا به هوا مانند Sparrow و Sidewinder استفاده می‌کردند. در اینجا، جت‌های جنگنده نسل چهارم بسیار سبک‌تر بوده و نسبت پیشرانه به وزن بیشتری داشتند که باعث می‌شد قدرت مانور بیشتری داشته باشند. جنگنده‌های قابل توجه نسل چهارم عبارتند از:

General Dynamics F-۱۶

Saab ۳۷ Viggen

Panavia Tornado

جت‌های جنگنده نسل پنجم

به دنبال پیشرفت‌های عظیم در فناوری کامپیوتری، دیجیتالی شدن و پنهانکاری، نسل پنجم جت‌های جنگنده پیشرفته‌ترین هواپیما‌های نظامی امروزی هستند. در حالی که جنگنده‌های نسل چهارم بر قابلیت مانور و رهگیری در فاصله نزدیک تاکید داشتند، جنگنده‌های نسل پنجم هواپیما‌های چند منظوره با قابلیت‌های پنهانکاری و آویونیک پیشرفته هستند. نمونه‌هایی از جت‌های جنگنده نسل پنجم عبارتند از:

Lockheed Martin F-۲۲ Raptor

Lockheed Martin F-۳۵ Lightning II

Chengdu J-۲۰

Sukhoi Su-۵۷

جت‌های جنگنده نسل ششم

در حالی که هنوز در حال توسعه هستند، انتظار می‌رود جنگنده‌های جت نسل ششم با فناوری جدید و درس‌های آموخته شده از هواپیما‌های نسل پنجم ساخته شوند. با تمرکز بر تهدیدات آینده، نقش جت جنگنده به عنوان یک هواپیمای برتری هوایی اهمیت کمتری دارد. اکنون این جنگنده بر روی انجام ماموریت‌های سرنشین دار و بدون سرنشین در حین کار در کنار هواپیما‌های بدون سرنشین تمرکز دارد. در حال حاضر، ایالات متحده و روسیه در حال کار بر روی توسعه یک جنگنده نسل پنجم برای رسیدن به نسل جدید هستند، در حالی که کشور‌های دیگری مانند بریتانیا، ژاپن، سوئد، فرانسه، آلمان و ایتالیا برای ساخت یک جت جنگنده جدید نسل ششم با یکدیگر همکاری می‌کنند.

جت‌های جنگنده نسل هفتم

در حالی که جت جنگنده نسل ششم هنوز در حال توسعه است، هر جت نسل هفتمی احتمالاً از همان الگوی تکامل جنگنده‌های جت در طول دهه‌های گذشته پیروی خواهد کرد. در گذشته، نسل‌های جت‌های جنگنده بر اساس موفقیت‌های گذشته و در عین حال ادغام فناوری‌های جدید ساخته می‌شدند.

برنامه‌هایی مانند B-۲۱ Raider از کمپانی نورثروپ گرومن در حال پیشرفت فناوری مورد استفاده برای ساخت بمب افکن پنهانکار B-۲ Spirit هستند. با این حال، با تمرکز نیروی هوایی ایالات متحده (USAF) بر روی پهپادها، احتمال استفاده از هواپیما‌های سرنشین دار در آینده کمتر می‌شود.

همه صحبت‌ها در مورد هواپیما‌های بدون سرنشین و هوش مصنوعی است

اگر به جنگ کنونی در اوکراین پس از تهاجم روسیه به این کشور در فوریه ۲۰۲۲ نگاه کنید، خواهید دید که چگونه هواپیما‌های بدون سرنشین یا همان پهپاد‌ها شیوه جنگیدن را تغییر داده اند. در جنگ اوکراین، هزاران پهپاد در مقیاسی بی سابقه برای انجام وظایف زیر استفاده شده است:

ردیابی نیرو‌های دشمن

هدایت توپخانه و بمب

پرتاب مهمات روی اهداف

تعقیب و تخریب وسایل نقلیه در حال حرکت

در کنار توسعه جت‌های جنگنده نسل ششم، نیروی هوایی ایالات متحده در حال کار بر روی چیزی است که آن را “هواپیمای رزمی مشترک (CCA) ” می‌نامد. CCA یک هواپیمای بدون سرنشین است که در کنار جت‌های جنگنده نسل ششم و بمب افکن‌های پنهانکار فعالیت می‌کند. برخلاف حامل‌های هوایی جنگی بدون سرنشین فعلی (UCAV) مانند Predator و Reaper که برای شناسایی و انهدام اهداف خاص با موشک‌های هلفایر استفاده می‌شوند، CCA از هوش مصنوعی استفاده خواهد کرد. نیروی هوایی ایالات متحده در حال کار بر روی سناریوی داشتن یک هواپیمای خلبان دار با چندین CCA است. هواپیمای سرنشین دار می‌تواند از فاصله‌ای ایمن انجام ماموریت کند در حالی که به CCA‌ها اجازه می‌دهد تا قسمت‌های خطرناک ماموریت را انجام دهند.

کشور‌هایی مانند چین قابلیت‌های دفاعی زمین به هوای خود را به میزان قابل توجهی بهبود بخشیده‌اند که در صورت وقوع درگیری بین ایالات متحده و چین، استقرار هواپیما‌های سرنشین‌دار را با خطر مواجه می‌کند. به عنوان بخشی از بودجه سال ۲۰۲۵، نیروی هوایی ایالات متحده ۵۵۹ میلیون دلار برای توسعه بیشتر سیستم هوایی CCA خود درخواست کرده است. در حال حاضر، قیمت تولید هر فروند F-۳۵ Lightning II بیش از ۲۰ میلیون دلار (بدون هزینه‌های توسعه و غیره) است و نیروی هوایی معتقد است CCA دو سوم هزینه کمتری دارد. با نگاهی به اینکه چگونه وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین (پهپادها) برای جایگزینی هواپیما‌های سرنشین دار ساخته می‌شوند، می‌توان فرض کرد که جت‌های جنگنده نسل هفتم بدون سرنشین بوده و با استفاده از هوش مصنوعی (AI) کار می‌کنند.

دیگر خبرها

  • با ویژگی‌های جت جنگنده نسل هفتم آشنا شوید
  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • فیلم/ با طبیب زاده بیشتر آشنا شوید
  • اهداء ۲ دستگاه اکسیژن ساز به بانک امانات تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر سلماس
  • کشف ۱۹ قبضه انواع سلاح غیرمجاز در مشهد
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد